Theosis Healing

Healing er en helt anden type konsultation end coaching. Du skal være opmærksom på, at der ikke tales særligt meget, idet der i healingsrummet skal skabes en ro og fordybelse. Jeg stiller dig nogle relevante spørgsmål ved begyndelsen af healingen, og du fortæller, hvad du har brug for hjælp til. Efter healingen tales der mindst muligt, da du skal blive i din oplevelse, og slappe af med den.

Du bedes læse det vi har skrevet om healingen, da det kan besvare mange spørgsmål, og give dig en ro og indsigt i det der skal ske.

Nogle mennesker reagerer kraftigt på healingerne med både psykiske og fysiske symptomer, andre mærker meget lidt. Det er ikke ens betydende med, at healingerne ikke virker, idet at de går meget dybt ind og ofte ændrer dybe mønstre og strukturer gradvist.

Jeg bestemmer ikke, hvad der sker. Jeg er altid villige til at forsøge, at bede for og heale på et bestemt symptom eller lidelse. Men vi bestemmer ikke, hvad der sker, det gør de højere instanser der strømmer igennem healeren. Og du får altid, lige præcis det du skal bruge. Du må have tillid til, at du går ind i de dybe processer du behøver for at få frigjort de tunge energier, der holder dig nede psykisk, fysisk og socialt. Der er her tale om meget kærlige og hjælpsomme energier. Da det er en proces, kan du i den periode, hvor du modtage healing, opleve både meget positive og meget negative følelser. Det er en del af udrensningen. Du skal blot lade det være - og virke!

 


Besøg Emilie Jahnnie Sigårds nye e-shop hvor du bl.a. kan købe bøger, cd'er og psykologkonsultationer

Website Security Test