Basis Healing

Healingen defineres som basishealing, fordi den altid skal lægge til grund for den noget anderledes virkende karmahealing. Men den er ikke mindre stærk eller betydningsfuld end de andre healingsformer. Den kan sagtens stå alene. Healingen arbejder sig nænsomt ind på både familie - og personligt karma, repræsenteret af hhv. et center ved milten og et center ved leveren. Healingen indebærer, som alle healingsformerne, direkte håndspålæggelse på kroppens energicentre, og er endvidere båret af en del ritualer og bøn. Bag den ligger en stor og omfattende teoridannelse, og intet der sker, er tilfældigt. Healeren vælge på at ændre sin rytme intuitivt, da den kærlige hensigt er vigtigere ende teknikkerne. Fx er kontakten til fødderne, der indeholder hele nervesystemets afslutninger, sa stærk, at healeren kan vælge at gennemføre en stor del af healingen herfra.

Basishealing vil ofte skabe ro i nervesystemet, da healeren også healer thalamuskirtlen i hjernen, der kan stå for åben hos mennesker, der lider af angst og nervøsitet, og / eller sover dårligt om natten. Healingen inddrager så stærke energier,  at den går ind på alle forhold i livet: helbred, psykiske forhold, relationer til familie og andre mennesker, livsmål og identitet. Det kan være udmærket at bede om hjælp til det der fylder mest, hvis du blot er indstillet på, at det ikke kan forudses, hvordan hjælpen kommer.

Healingen tager afsæt i en mindre række spørgsmål, der skal give healeren en ide om, hvordan dit energisystem fungerer og om, hvordan spise familiekarmatiske mønstre umiddelbart ser ud.

Hvis vi sammen vurderer, at du er klar til eller har behov for at gå videre ind i netop det karmatiske felt, hvor strukturer fra fx dit familiesystem skal opløses, kan vi fortsætte med familiekarma healing læs her


 


Besøg Emilie Jahnnie Sigårds nye e-shop hvor du bl.a. kan købe bøger, cd'er og psykologkonsultationer

Website Security Test