Karmahealing

"Alle mennesker burde have karmahealing i løbet af deres liv, for at vaske tavlen ren til næste eksistens"
 Paul Skorpen, Skaberen af Theosis healingen.

Om man har et forhold til reinkarnation eller ej er ikke afgørende, for "næste eksistens" kan også falde indenfor dette liv, i form af bedre livskvalitet.

Paul fulgte i 6 år, den cypriotiske healer og mystiker Daskalos, der er anset som en af vor tids største healere. Folk kom til ham fra hele verden. Som følge af dette enestående møde med Daskalos, har Paul udviklet en omfattende teoridannelse, udfra kristne begreber, men tænkt på en helt ny måde. Kristne historier, såsom Kristi virke. lidelse og død, ses som symbol for en udviklingsproces i vores legemer ( det psykiske, fysiske og mentale), der går gennem chakraerne og fører til stadig større udvikling. Kristus genfødes symbolsk i os, når vi opnår en større og mere kærlig bevidsthed. Undervejs må vi arbejde os ud af "offer-krænker-polariteten", som er det forhold, at vi lever i dualitet, og hele tiden enten er offer for andre eller krænker andre, eller er offer eller krænker over for os selv. Paradoksalt nok er alvorlig sygdom et udtryk for udvikling, idet individet ikkke længere er i krig med omverdenen, men har trukket offer-krænker-polariteten ind i sig selv. Herefter er healingen det endelige skridt til frigørelsen af dette mønster.

Karmahealingen er inddelt i to: Familiekarma healing Læs her og Personligt karma healing Læs her.

Du skal altid starte med familekarma healing, da de negative aspekter af familiekarmaet skal opløses først.

Er du i akut krise kan det være hensigtsmæssigt at vente lidt med karmahealinger og istedet modtage 3 Åbne hjertet healinger Læs her


 


Besøg Emilie Jahnnie Sigårds nye e-shop hvor du bl.a. kan købe bøger, cd'er og psykologkonsultationer

Website Security Test