Theosis Healing / Spirituel Healing

Den healingsform, jeg tager udgangspunkt i kroppens energicentre, og vil altid gå ind på nervesystemerne, og virke afbalancerende. Den går også ind og afhjælper alle andre ubalancer i organer, væv og blod. Endvidere går healingen ind i det følelsesmæssige legeme, og gennemtrænger angst, skyld, skam og tristhed. Healingen der anvendes er Theosis-systemet, der opererer med de store kristne symboler  og skal også forstås som en dyb og inderlig bøn på den hjælpsøgendes vegne. Det er dog ikke en forudsætning, at du tror på noget bestemt, for at modtage hjælpen. Der er her tale om så kærlige og healende energier, at de tror på dig, selv om du ikke tror på dem! Healing er ikke en rationel disciplin, ej heller en videnskabelig gennemprøvet disciplin.

Healeren i Theosis er ikke mere egnet til at heale end nogle andre mennesker. Vi kan således ikke heale, men kun være en magtesløs og taknemmelig kanal for det der kan. Og det er en meget smuk proces. Jo mere du slapper af og overgiver dig, des mere tillader du healingsenergien at strømme frit, og understøtter kroppens selvhelbredende processer.

Healing er dog ikke som at tage en hovedpinepille. Den kan virke øjeblikkeligt, men vil ofte have en mere langstrakt virkning, der stille og roligt (eller med eftertryk!) trænger ind og ændrer kroppens energisystem. Det kan indvirke på krop, sind og relationer til især familie og partner.  Men det er altid nødvendige og positive ændringer, som bringer et bedre liv for dag.

Der er mange slags healingsformer. De gængse former er healing med henblik på ro og på at få åbnet hjertet og føle mere livsglæde og energi. Men der findes også i dette system, karma-healinger, og de har en helt andet dimension. Her går vi ind og løsner dybe familiære og karmatiske mønstre, og du skal være indstillet på en mere omfattende proces, der  er forløsende og men ikke nødvendigvis kun nem. Læs mere Dog er karmahealingen et meget dybdevirkende redskab til udvikling.

Inden du vælger healingsform bør du altid læse om basishealingen, da den beskriver forhold, der dækker alle healingsformerne, og altid skal danner grundlag for karmahealingen. Læs her .Du bør også også læse vigtig startinfo her


Besøg Emilie Jahnnie Sigårds nye e-shop hvor du bl.a. kan købe bøger, cd'er og psykologkonsultationer

Website Security Test