Om Erik Rasmussen

Coach, healer, musiker, it-konsulent og Underviser Erik Sigård. Født 12. December 1966.

 

Gennem hele livet har jeg haft en stor nysgerrighed på, hvordan tingene i verden hænger sammen. Min nysgerrighed har bragt mig rundt i mange discipliner, som jeg alle gør brug af nu. Jeg er voksenunderviser, jazz-bassist, programmør og coach.

Selvudvikling har været en tro følgesvend gennem mange år. Trods det meget alsidige liv jeg har haft og har, har der også været en masse personlige udfordringer at arbejde med. Det har grundlagt min store interesse for personlig udvikling. Kulminationen på denne er min ID-lifecoachuddannelse.
 
For mig hænger alle mine facetter sammen som en helhed. For mig er udfordringerne, at hjælpe et menneske eller stå på en scene, lave et program eller formidle stof til kursister, og give forskellige vinkler på samme helhed i livet. Denne helhedsforståelse betragter jeg som et vigtigt element når jeg laver coaching.

Om min baggrund som coach

Jeg er uddannet ID-lifecoach. ID-lifecoach-uddannelsen er 2-årig og skabt af Ole Vadum Dahl. Coaching-metoderne benytter sig af elementer fra mange af de store psykologiske og spirituelle retninger.
 En ID-lifecoach har gennemført 540 timers teori, praksisk færdighedstræning samt modtaget egencoaching. Jeg er medlem af ID-lifecoach foreningen Danmark

Med ID-lifecoaching kan jeg hjælpe dig med begrænsende overbevisninger, problematiske realtioner til andre mennesker, forebyggelse af stress, dårligt selvværd, problemer i parforholdet, at være mere i nuet, forstå dine forskellige sider, komme i kontakt med dine følelser, få realiseret dine mål og meget andet.

Om min baggrund som Healer
 
Jeg har på baggrund af mange anbefalinger valgt at arbejde med Theosis Healing. Undervisning får jeg af den Tysk/Amerikanske Paul Skorpen. Paul fulgte gennem 6 år fulgte den verdensberømte cypriotiske healer Daskalos, som efter sigende kunne heale blot ved en enkelt håndspålæggelse. Paul har som følge af sin "læretid" hos Daskalos udviklet et komplekst healingssystem, der opererer på et højt teoretisk niveau, men som i praksis er enkelt.
 
Metoderne og tankerne bag Theosis Healings bliver løbende videreudviklet af Paul Skorpen. Jeg er således på efteruddannelse 2 gange om året. Samtidig er jeg med i et netværk af Theosishealere, hvor vi løbende udveksler erfaringer


Website Security Test